Πανσερραικός: Πήρε τα δελτία και έφυγε ο Πρόεδρος της ομάδας!

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης όταν υπάλληλος της ΠΑΕ ενημέρωσε τους μετόχους ότι τα δελτία των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού δεν βρίσκονται στη θέση τους και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών τους είπε ότι τα ζήτησε και τα πήρε μαζί του ο πρόεδρος Αντώνης Βούρτσης, που είναι άνθρωπος του χρηματοδότη Δημήτρη Χειρίδη.

Σε επικοινωνία των μετόχων της ομάδας με τον πρόεδρο, ο τελευταίος τους είπε ότι τα δελτία τα πήρε γιατί του τα ζήτησε ο δικηγόρος του και ότι προτίθεται να τα επιστρέψει, κάτι όμως το οποίο μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει γίνει. Το σίγουρο είναι ότι αν προκύψει από τις ενέργειες του προέδρου, αγωνιστική και οικονομική ζημιά για το σύλλογο τότε όλοι οι μέτοχοι και ο Ερασιτέχνης θα  προβούν σε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου η οποία εμπεριέχει πλην των άλλων και κακουργηματικού χαρακτήρα ποινικά αδικήματα τα οποία τιμωρούνται με κάθειρξη.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ, που συνεχίζουν τις προσπάθειες έτσι ώστε ο Πανσερραϊκός να μην αποχωρήσει από το πρωτάθλημα (σε αντίθεση από ότι φαίνεται με τον χρηματοδότη) βλέποντας ότι ο Αντώνης Βούρτσης δεν έχει επιστρέψει ακόμα τα δελτία, επισκέφθηκαν σήμερα τα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών για να αναφέρουν το γεγονός. Παράλληλα οι μέτοχοι σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη και τους παλαίμαχους κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μεταβεί η αποστολή του Πανσερραϊκού στα Τρίκαλα για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

 

πηγή:www.ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ