Την μικτή της ΕΠΣ Σερρών βράβευσε η Π.Ε Σερρών

Η εκδήλωση σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Σερρών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου «πλημμύρισε» από το ταλέντο των νεαρών παικτών που αποτελούν το αύριο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, τη λάμψη του κυπέλλου και των μεταλλίων τους.
Ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος πολιτισμού και αθλητισμού της Π.Ε. Σερρών Αθανάσιος Μασλαρινός καλωσόρισε τους πρωταθλητές λέγοντας:
«Όλοι εσείς που αγωνίζεστε διαρκώς και αντιπροσωπεύετε μια από τις μεγαλύτερες ενώσεις της χωράς πρέπει να έχετε την αμέριστη συμπαράσταση όλων των πολιτών και των αρχών αυτού του τόπου, ώστε μαζί, με μπροστάρηδες εσάς, να διατηρήσουμε το τοπικό ποδόσφαιρο στη θέση που του αξίζει να βρίσκεται. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε να δικαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο οι κόποι των ποδοσφαιριστών-αθλητών αρχικά και περαιτέρω των παραγόντων των σωματείων, των προπονητών, των διαιτητών, των κριτών και φυσικά της τοπικής κοινωνίας» είπε ο κ. Μασλαρινός απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές της Μικτής στους οποίους μετέφερε τα συγχαρητήρια και τις ευχές του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Αποστόλου Τζιτζικώστα, του Αντιπεριφερειαρχη Σερρών και των Σερραίων περιφερειακών συμβούλων, οι όποιοι εκείνη την ώρα βρίσκονταν στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβούλιου. «Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον κοινό αγώνα μας, ώστε ένα πιο αισιόδοξο αύριο να ανατείλει για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να είστε πάντα πρωταθλητές στον αθλητικό στίβο αλλά και στον στίβο της ζωής» είπε ο κ. Μασλαρινός.