Το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στην 36η Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σόφιας

Με δικό του περίπτερο συμμετείχε το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στη 36η Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σόφιας στη Βουλγαρία «HOLIDAY AND SPA EXPO» το χρονικό διάστημα από 14 έως 16 Φεβρουαρίου 2019.

Κατά την διάρκειά της, το μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας παρουσιάστηκε σε πράκτορες, δημοσιογράφους και επισκέπτες, όχι μόνον ως κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα Βαλκάνια, αλλά αυτή την φορά και με τις τουριστικές του διαστάσεις.

«Στόχος του Δήμου μας παραμένει η συνέχιση της παράδοσης των προηγούμενων ετών για την προβολή των Σερρών, του Αυτοκινητοδρομίου και του τόπου γενικότερα, εν όψει μάλιστα της έναρξης της θερινής τουριστικής κι αθλητικής περιόδου».

Τα παραπάνω τόνισε ο εντεταλμένος-επί θεμάτων τουρισμού-δημοτικός σύμβουλος κι αντιπρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο οποίος διευκρίνισε ότι «ο τουρισμός θεωρείται βασικός πυλώνας αναπτυξιακής πολιτικής κι ως εκ τούτου η προσπάθεια του Δήμου για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των Σερρών, πρέπει να είναι αδιάλλειπτη».

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Έκθεση προσέφερε αφενός μια μεγάλη ευκαιρία για την προώθηση καινοτομιών, την ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με τις πρόσφατες τάσεις στις αγορές τουρισμού κι αφετέρου συνετέλεσε στην επίτευξη γόνιμων επαφών και συνεργασιών, που αναμένεται να διευρύνουν τα όρια των αγορών.