Ο Φώτης Κωνσταντίνου που ομορφαίνει τις νύχτες μας στο “Ταβερνάκι” μιλάει αποκλειστικά στο goserres.gr

  1. Από που κατάγεσαι;

Κατάγομαι από τους Νέους επιβάτες Θεσσαλονίκης η αλλιώς το “Μπαξέ τσιφλίκι”  που αναφέρει ο Βασίλης Τσιτσάνης στο γνωστό σε όλους τραγούδι του.

2) Από πότε ασχολείσαι με τι μουσική;

Με την μουσική ασχολούμαι από το δημοτικό ,ξεκίνησα να παίζω πιάνο και κιθάρα και παράλληλα συμμετείχα και στην φιλαρμονική του Δήμου παίζοντας τρομπέτα.

3) Πότε έγινε η πρώτη επαφή με το τραγούδι;

Η πρώτη μου επαφή με το τραγούδι έγινε στην τρίτη δημοτικού και από τότε υπήρξε το όνειρο να γίνω τραγουδιστής.

4) Θυμάσαι κάποιο γεγονός από την πρώτη σου εμφάνιση;

Η πρώτη μου ζωντανή εμφάνιση ήταν ένα χρόνο μετά στο Ουρανούπολης hotel, μαζί με τον πατέρα μου και ήταν αξέχαστη. Προφανώς για το χειροκρότημα που πήρα από τους πελάτες εκεί, αλλά το καλύτερο ήταν που ενώ κουβαλούσα ένα αρμόνιο γλίστρησα και έπεσα μαζί με το αρμόνιο (γέλια) πραγματικά το θυμάμαι ακόμα !

5) Με ποιους καλλιτέχνες έχεις συνεργαστεί; Η θα ήθελες να συνεργαστείς;

Δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ με κάποιον γνωστό ακόμα, αλλά θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό η το Νίκο Βέρτη που είναι οι τωρινοί, αλλά και με πιο παλιούς όπως τον Γιάννη Πάριο και τον αγαπημένο μου Τόλη Βοσκόπουλο βέβαια είναι ένα όνειρο τρελό.

6) Ασχολείσαι με κάτι άλλο εκτός από τη μουσική;

Εκτός από την μουσική ασχολούμαι και με την γυμναστική, καθώς είναι το επάγγελμα που σπουδάζω στις Σέρρες.

7) Που σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο;

Αυτήν την περίοδο, όπως εδώ και 3 χρόνια, μπορεί να με βρει κάποιος στο Ταβερνάκι στο κέντρο την πόλης των Σερρών !

8) Στο «Ταβερνάκι» έχετε φτιάξει με μία τρομερή ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να περνάμε κάθε φορά και καλύτερα. Υπάρχει κάποιο μυστικό για όλο αυτό;

Νομίζω το μυστικό για την επιτυχία που υπάρχει στο Ταβερνάκι είναι ο συνδυασμός του πολύ καλού φαγητού που υπάρχει στο μαγαζί αλλά και της μουσικής. Τουλάχιστον για τον εαυτό μου, δίνω και την ψυχή μου κάθε μέρα τραγουδώντας και νομίζω το εκτιμάει ο κόσμος πολύ αυτό.

9) Τι να περιμένουμε από εσένα στο μέλλον;

Από εμένα σίγουρα να περιμένετε καινούρια τραγούδια, μιας και έκανα την αρχή φέτος με το <<Χωρίς εσένα δεν ζω>> αλλά και πολλές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες.