Ο Dj των events Δημήτρης Δαβίτης μιλάει στο goserres.gr

Η πρώτη συνέντευξη για το 2020 έρχεται από τον αγαπημένο dj Davitis ο οποίος καταφέρνει να μας

fbt

ξεσηκώνει τα τελευταία χρόνια με τις μουσικές επιλογές του σε νυχτερινά μαγαζιά αλλά και σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

O dj Davitis είναι ένας δημιουργικός dj που «φτιάχνει» το κοινό το οποίο τον ακολουθεί πιστά. Από το 2009 ξεσηκώνει τον κόσμο στα μαγαζιά αλλά και στις κοινωνικές εκδηλώσεις που καλείται.

-Πως ξεκίνησες; Τι σε ώθησε στο χώρο;

Ξεκίνησα δειλά δειλά τα πρώτα βήματα το ’97 από ένα καφέ που είχε σε λειτουργία ο θείος μου, που εκείνα τα χρόνια ήταν απ’ τα μεγάλα μαγαζιά στο χώρο του. Έτσι μου μπήκε η ιδέα και το μικρόβιο να το δοκιμάσω.

-Ποια τα πρώτα σου βήματα; Είχες κάποιον μέντορα;

Τα πρώτα μου βήματα ήταν σε διάφορα μαγαζιά των Σερρών, πρώτα σε γνωστούς και έπειτα όσο περνούσαν τα χρόνια άνοιγαν οι πόρτες. Κάποιον μέντορα δεν έχω και δεν είχα ποτέ .

-Τόσα χρόνια στη νυχτερινή διασκέδαση, πιστεύεις ότι άλλαξε ο τρόπος που διασκεδάζει ο κόσμος;

Τα τελευταία χρόνια  ναι, άλλαξε η διασκέδαση και σε μαγαζιά αλλά και σε εκδηλώσεις, ο κόσμος είναι πιο συγκρατημένος αλλά πιστεύω θα αλλάξει αυτό σύντομα.

-Υπάρχουν κάποιες νύχτες που σου έμειναν αξέχαστες;

Πολλές νύχτες είναι αυτές που τις θυμάμαι ακόμα και σήμερα και εγώ και ο κόσμος και μου το λένε ακόμα. Είναι ευχάριστο αυτό πολύ να σου μιλάνε για το πώς πέρασαν στην εκάστοτε εκδήλωση η μαγαζί.

-Θεωρείσαι ειδικός στα γαμήλια πάρτι, «φτιάχνεις»  τον κόσμο και πιάνεις τον παλμό του ενώ τα ζευγάρια που σε προτίμησαν για το γλέντι τους είναι πάντα ευχαριστημένα.

Στις εκδηλώσεις – wedding βρίσκομαι από το 2009 ξεκίνησα δυναμικά και αυτό το κρατάω μέχρι και σήμερα πάντα ένας dj πρέπει να έχει το μάτια και τa αυτιά ανοιχτά να βλέπει και να διαβάζει τον κόσμο σε κάθε εκδήλωση. Από τα ζευγάρια που έχω παίξει σε γάμους στο τέλος ακούς  θετικά σχόλια γι’αυτό που έγινε. Ένα φιλί μια αγκαλιά κάι ένα μεγάλο χαμόγελο από τα ζευγάρια είναι αυτό που λένε έχεις επιτυχία σ΄αυτό που κάνεις….

-Τι είναι αυτό που κάνει ένα πάρτι αξέχαστο στους προσκεκλημένους;

Να πιάνεις τον παλμό απ’ τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο να είσαι πάντα σε ετοιμότητα για όλα .Οι καλεσμένοι ήρθαν να διασκεδάσουν εκείνη την ημέρα και εμείς πρέπει να το δώσουμε αυτό στο 100%.

-Τελικά dj ή ορχήστρα σε ένα γάμο;

Εδώ είναι ένα μεγάλο θέμα και εξαρτάται από τους γονείς του ζευγαριού πάντα. Ένας dj μπορεί να είναι και ορχήστρα από μόνος του, όπως έχω ακούσει στο παρελθόν από ζευγάρια. Στα συν μας είναι ότι ο dj μπορεί να παίξει τα πάντα και σε οποιαδήποτε ώρα ζητηθεί από το ζευγάρι ή κάτι από κάποιον καλεσμένο του ζευγαριού.

– Φημίζεσαι για το μεγάλο ρεπερτόριο σου που μπορεί να καλύψει κάθε γούστο και παραγγελιά της στιγμής.

Το ρεπερτόριο είναι μεγάλο κουβαλάμε χιλιάδες τραγούδια μαζί μας κάθε φορά. Όπως λέω και στα ζευγάρια κάνουμε ότι θέλουμε αλλάζουμε ότι θέλουμε σε όποια στιγμή θέλουμε αναλόγως με τις ανάγκες του ζευγαριού πάντα.

-Όμως, συμβαίνουν ευτράπελα στα γαμήλια γλέντια;

Σε μένα προσωπικά δεν έχει τύχει κάποιο ευτράπελο σε γάμο ή εκδήλωση. Προσέχω γενικά τα πάντα και τους πάντες .

btr

-Ετοιμάζεις κάποια συνεργασία αυτόν τον καιρό;

Οι συνεργασίες δε σταματάνε ποτέ έρχονται γενικά και  καινούργια πράγματα. Μια καλή συνεργασία ίσον ένα καλό αποτέλεσμα.

-Με ποιον θα ήθελες να συνεργαστείς;

Το αφήνω ανοιχτό αυτό το κομμάτι γιατί η συνεργασία με κάποιον θα είναι και ρίσκο οπότε θέλει μελέτη.

-Που μπορούμε να σε ακούσουμε αυτή την περίοδο;

Όταν έχω κενό από εκδηλώσεις παίζω στο “Bresson” που είναι ένα από τα κεντρικά μαγαζιά της πόλης των Σερρών αλλά και στο “Doros” που βρίσκεται στη Νέα Ζίχνη Σερρών.

-Μια ευχή για το 2020;

Εύχομαι για το 2020 να έχουμε όλοι υγεία αγάπη για αυτό που κάνουμε και όλα θα πάνε καλά ….

Να διασκεδάζουμε τον κόσμο γιατί αυτό επιλέξαμε να κάνουμε τόσα χρόνια …..

Με αγάπη Dj by…davitis events ???

 

Fb Page: Dj by-Davitis ”events”

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946130200