Ο Dj Αναστάσιος Μήχος μιλάει αποκλειστικά στο goserres.gr

Ο Αναστάσιος Μήχος κατάγεται από Σέρρες και από πολύ μικρός άρχισε να ασχολείται με τη μουσική. Του άρεσε να κάνει διάφορες “μίξεις” τραγουδιών και δειλά δειλά έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο των dj’s! Από τότε ασχολείται επαγγελματικά, παίζοντας σε πολλά μαγαζιά της πόλης, αλλά και σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι περιττά, πάμε να μας τα πει ο ίδιος…

  1. Απο που κατάγεσαι;

Με καταγωγή από το Άνω Μητρούση Σερρών γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη των Σερρών.

2. Από πότε ασχολείσαι με τη μουσική;

Τα πρώτα μου βήματα στον χώρο της μουσικής τα έκανα πριν από 20 περίπου χρόνια το 2000.

2α. Πως αποφάσισες να γίνεις DJ;

Φίλοι μου με παρότρυναν, να παίζω μουσική σε διάφορους χώρους και εκδηλώσεις και με την πάροδο των χρόνων, άρχισα να εξελίσσομαι και να επενδύω πάνω στο κομμάτι της μουσικής.

  1. Ασχολείσαι με κάτι άλλο εκτός από τη μουσική;

Μαζί με τα αδέρφια μου Χριστόδουλο και Γεώργιο, δραστηριοποιούμαστε στον λογιστικό και ασφαλιστικό τομέα διατηρώντας λογιστικά γραφεία στο κέντρο των Σερρών καθώς και στο Άνω Μητρούση.

  1. Τι συνεργασίες έχεις κάνει όλα αυτά τα χρόνια, στην πόλη των Σερρών; 

Όλα αυτά τα χρόνια, είχα την χαρά να συνεργαστώ με πολλούς ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών, με μεγάλη ιστορία στις Σέρρες αλλά και στις γύρω περιοχές.

  1. Τι μουσική παίζεις κυρίως;

Ως επαγγελματίας dj, δεν αποκλείω κανένα είδος μουσικής και προσαρμόζομαι στις απαιτήσεις είτε των θαμώνων του μαγαζιού που εργάζομαι, είτε των ανθρώπων που με επιλέγουν να ντύσω μουσικά την κοινωνική τους εκδήλωση.

  1. Που μπορούμε να σε απολαύσουμε αυτή την περίοδο;

Τα τελευταία 6 χρόνια έχω την τιμή να είμαι στην ομάδα ενός μαγαζιού με μεγάλη ιστορία στην νυχτερινή ζωή των Σερρών το “Volta”, καθώς επίσης να αποτελώ και αναπόσπαστο κομμάτι του πιο διάσημου και πετυχημένου κυριακάτικου πάρτι που έχει περάσει από τις Σέρρες το “Kitserela”.

Επίσης την τελευταία δεκαετία ασχολούμαι επαγγελματικά και με το κομμάτι των κοινωνικών εκδηλώσεων όπως γάμοι, βαφτίσια, πάρτι. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια και τους ιδιοκτήτες του “Volta” Κωνσταντίνο Πασχαλίδη και Τριαντάφυλλο Τσακίρη για την υπέροχη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.

  1. Τι να περιμένουμε από εσένα στο μέλλον;

Έχω επενδύσει στον χώρο της μουσικής, θέλω να συνεχίσω να είμαι ενεργός στα μουσικά δρώμενα της πόλης όπως και στο κομμάτι των κοινωνικών εκδηλώσεων.

Fb Page: Anastasios Michos