Οδήγησε με ασφάλεια-Enjoyment Track day στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Η Serres Driving Academy στις 22 και 23 Απριλίου θα βρίσκεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Σε ένα event της Raceway το »Enjoyment Track Day». Ελάτε να ζήσετε την εμπειρία της οδήγησης πίσω από το τιμόνι του δικού σας ή του εκπαιδευτικού μας οχήματος με την καθοδήγηση έμπειρων, πιστοποιημένων εκπαιδευτών.
Στόχος μας να σας διδάξουμε τα μυστικά της ασφαλούς οδήγησης.
Σε νέους και έμπειρους οδηγούς!
Όλα τα οχήματα θα χωριστούν σε 4 group.
2 Moto και 2 Auto. 2 γρήγορα και 2 αργά αντίστοιχα.
Το κάθε group θα εισέρχεται στον χώρο της πίστας και θα έχει το δικαίωμα να παραμείνει μέσα για 20 περίπου λεπτά! Κι αυτό θα κάνει κύκλο!
Τα 20 λεπτά για τη Serres Driving Academy θα είναι γεμάτα με:

– Εκμάθηση τεχνικών αποβολής άγχους εν ώρα οδήγησης
– Εκμάθηση ασφαλών τεχνικών οδήγησης
– Εκμάθηση τρόπων κριτικής της οδήγησης των λοιπών οδηγών προς αποφυγή ατυχημάτων και πραγματοποίησης ασφαλούς προσπέρασης
– Απόκτηση γνώσεων στον σωστό χειρισμό του αυτοκινήτου και εκμάθηση λήψης σωστών αποφάσεων που απαιτούν το συνδυασμό ενός μεγάλου αριθμού πληροφοριών, γνώσεων, χαρακτηριστικών προσωπικότητας, ικανοτήτων και τεχνικών οδήγησης.
– Απόκτηση εμπειρίας
– Αδρεναλίνη

Πριν το κάθε 20 λεπτο θα υπάρχει χρόνος για θεωρητική εκπαίδευση μέσα στο αυτοκίνητο.

Για τα 20 λεπτά σας προσφέρουμε:
Εκπαιδευτή σε όλη τη διάρκεια του session στη θέση του συνοδηγού, κράνος, on board camera καταγραφής των γύρων και της οδήγησής σας, χρονόμετρο RaceChrono εντός αυτοκινήτου για να ελέγχετε την βελτίωσή σας σε κάθε γύρο.
Σε κάθε αυτοκίνητο θα υπάρχει sensor για την επίσημη καταγραφή χρόνων.
Το κόστος συμμετοχής για τα παραπάνω 20 λεπτά, ανέρχεται με την έκπτωση γνωριμίας 60%, στα 50€ + ΦΠΑ 24%. (Αρχική 125€ + ΦΠΑ)
ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένες θέσεις.

1. Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα προαναφερόμενα με χρήση δικού μας αυτοκινήτου, καυσίμων, ελάστικών, καθώς και χρήση πίστας.
2. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε δικό σας αυτοκίνητο, δε θα είναι δυνατή η προηγούμενη έκπτωση και το κόστος ανέρχεται στα 40€ + ΦΠΑ 24% για τα 20 λεπτά, με χρήση πίστας.
3. Σε περίπτωση που είστε ήδη συμμετέχοντες στην εκδήλωση της Raceway και θέλετε δίπλα σας εκπαιδευτή από την Serres Driving Academy, αυτό σας παρέχεται δωρεάν εφόσον δεν είναι απασχολημένοι. Σε κάθε περίπτωση, μετά το πέρας της εκδήλωσης δίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης του 20 λεπτου σεμιναρίου από το Ινστιτούτο Ασφάλειας Μεταφορών.