Η Μαρία Μπάτζιου μας αποκαλύπτει τα μυστικά του μακιγιάζ!

Την Μαρία Μπάτζιου τη γνωρίσαμε από το χώρο των ΜΜΕ και συγκεκριμένα από την εκπομπή “Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ” στο δίκτυο Σερρών . Σήμερα την ξανά συναντάμε σε ένα διαφορετικό ρόλο, ως makeup artist!

Για το λόγο αυτό της πήραμε μία συνέντευξη ώστε να τη γνωρίσουμε και εμείς και εσείς καλύτερο και να μας αποκαλύψει tips και συμβουλές για το μακιγιάζ!

1)Πως ασχολήθηκες με το επαγγελματικό μακιγιαζ ;

Το πάθος μου ήταν ανέκαθεν το μακιγιάζ , γι’ αυτό και ήθελα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου ! Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να εξερευνώ τα καλλυντικά της μαμάς  μου,αργότερα να βάφω φίλες/ξαδέρφες και τέλος να ξοδεύω πολλά λεφτά για αυτά αχαχχαχαχ .Το μακιγιάζ είναι μία τέχνη που σου δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεσαι και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ !

2) Ποια είναι η φιλοσοφία σου στο μακιγιάζ;

Στόχος μου είναι να βγάζω προς τα έξω την ομορφιά της κάθε γυναίκας  και να αναδυκνείω με το μακιγιάζ την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

3)Σε τι κοινό απευθύνονται οι υπηρεσίες σου;

Απευθύνομαι σε όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας που για μια οποιαδήποτε ξεχωριστή μέρα της ζωής τους θέλουν ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ για να νιώθουν και να είναι όμορφες !

4 ) Τι σε εμπνέει στην καθημερινότητα σου και πως καταλήγεις κάθε φορά στο μακιγιάζ που θα κάνεις;

Ανάλογα με το στυλ και την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας! Οι γυναίκες εκφράζουν την προσωπικότητα τους με διάφορους τρόπους, μέσα από το ντύσιμο,το χτένισμα ακόμα και μέσα από το μακιγιάζ ! Επίσης ενημερώνομαι καθημερινά μέσω Instragram για τη δουλειά διάσημων μακιγιέρ που θαυμάζω από το εξωτερικό και όχι μόνο.

5) Όταν καλείσαι για ένα bridal make up ποία στοιχεία λαμβάνεις υπόψην σου;

Γνωρίζοντας σαν γυναίκα ότι αυτή είναι μία από τις σπουδαιότερες στιγμές στη ζωή της κάθε κοπέλας  σίγουρα αυτό που κοιτάω πρώτα να δω είναι πως φαντάζεται η ίδια τον εαυτό της. Έπειτα εστιάζω στα χαρακτηριστικά της και προσπαθώ να αναδείξω τα πιο δυνατά της σημεία. Σίγουρα σημαντικό παράγοντα παίζουν η επιλογή του νυφικού (κλασικό,μοντέρνο κτλπ.) , το χτένισμα όπως επίσης και η εποχή που θα γίνει ο γάμος έτσι ώστε να κάνουμε ένα μακιγιάζ που θα δένει αρμονικά με το όλο σύνολο ! Τέλος προτείνω κάποιες ιδέες , συζητάμε και καταλήγουμε.

6) Δώσε μας 3 DO’S & DONT’S

  • Φρόντισε το μακιγιάζ που θα επιλέξεις να κάνεις να είναι διαχρονικό και να ανταποκρίνεται απόλυτα με την προσωπικότητα σου !
  • Καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα για να μπορούν να στρώσουν καλύτερα τα προϊόντα. ( Συμβουλέψου το δερματολόγο σου )
  • Καλό- σχηματισμένα φρύδια, γιατί αποτελούν την εικόνα του προσώπου.

DONT’S

  • Αποφύγετέ τις ακραίες αλλαγές τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ την ημέρα του γάμου. Να θυμάστε ότι το σημαντικότερο είναι να αρέσετε στον εαυτό σας, γι’ αυτό μην επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων.
  • Αποφύγετε προϊόντα που θα «τρέξουν» . Χρησιμοποιήστε σταθερά και αδιάβροχα !
  • Μην περιορίζεται το μακιγιάζ μόνο στο πρόσωπο. Φροντίστε να σβήνεται στο λαιμό/ντεκολτέ ακόμα και στα μπράτσα αν χρειαστεί.

Τέλος δώσε μια συμβουλή στα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το χώρο.

Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δε θα νιώσεις πως δουλεύεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου !!! Σταθερά βήματα , σκληρή δουλειά και μπορείς να κάνεις τα πάντα !!!!!

 

Facebook: Maria Batziou

Instagram: batzioumaria